×

Scopul crosului "Inima de Leu" este promovarea activitatii fizice la persoanele de toate vârstele ( pot fi doar copii) avand ca obiectiv reducerea riscului bolilor cardiovasculare

  • 0day
  • 00hours
  • 00min
  • 00sec
Launch Date
-or stay connected:
Spot publicitar:

CROSUL INIMA DE LEU

01-30 septembrie 2017

Scopul proiectului

Promovarea activitatii fizice la persoanele de toate vârstele  ( pot fi doar copii) avand ca obiectiv reducerea riscului bolilor cardiovasculare

Desfasurarea crosului

  1. Locul de desfășurare zone centrale ale orașelor cu cluburi Lions, preferabil parcuri
  2. Distanta de alergare – 1 km pana la 5 km
  3. Data desfășurării crosului:
Organziare
16 septembrie 2017

Sibiu

La inițiativa Federației Mondiale a Inimii ❤️ și sub patronajul Organizației Mondiale a Sănătății și al UNESCO, data de 29 septembrie reprezinta Ziua Mondială a Inimii ❤️, motiv pentru care, în luna septembrie, cluburile Lions din întrega țară promovează mișcarea.
Astfel, în data de 16 septembrie, cu începere de la ora 10:00, LC Millenium Sibiu, LC Brukethal Sibiu, LC Decan Sibiu, organizează crosul Inimă de Leu, care are drept obiectiv reducerea riscului bolilor cardiovasculare.
Acțiunea se adresează persoanelor, care doresc să tragă un semnal de alarmă împotriva acestor multitudini de boli care afectează inima și vasele de sânge.
Crosul, cu o lungime a traseului de 440 m pentru grupa de varsta 11-14 ani si 880 m pentru grupa de varsta 15-18 ani, se desfășoară în orașul nostru și se adresează tutoror iubitorilor de mișcare.

16 septembrie 2017

Ploiesti

Crosul INIMA DE LEU, organizat de Lions Club Ploiesti, in parteneriat cu Scoala Gimnaziala Sf Vasile si Colegiul National Mihai Viteazul - elevii ploiesteni au alergat astazi in scopul constientizarii populatiei cu privire la bolile cardiovasculare si pentru promovarea sportului! Multumiri tuturor participantilor, conducerii celor doua institutii de invatamant, Asociatiei Pay it Forward si partenerului media Prahova Business!

16 septembrie 2017

Timisoara

Crosul "Lions Heart/ Inima de leu", organizat de doamnele de la Lions Diamond Club Timisoara , impreuna cu toate cluburile Lions si Leo din Timisoara a fost o actiune reusita.
Sportivi cu inima puternica si oameni cu inima buna au alergat si au facut donatii.
Fondurile adunate vor fi folosite pentru sustinerea campaniei de screening oftalmologic gratuit, care vizeaza copii, cu precadere pe cei din zonele rurale.

22 septembrie 2017

Resita

În data de 22 septembrie 2017, cu începere de la ora 11.30, Clubul Lions Onix Reşiţa în parteneriat cu Lions Club Reşiţa Montana, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin, Universitatea “Eftimie Murgu”, Casa de Cultură Studenţească Reşiţa şi Primăria Municipiului Reşiţa, a organizat Crosul Inimă de Leu, care are drept obiectiv reducerea riscului bolilor cardiovasculare. Acțiunea s-a adresat persoanelor de toate vârstele, care au dorit să tragă un semnal de alarmă împotriva acestor multitudini de boli care afectează inima și vasele de sânge, precum şi celor care doresc sa sprijine activ proiectele caritabile iniţiate de Clubul Lions Onix Reşiţa prin donaţii şi sponsorizări.
Premiile au constat în diplome, medalii, cupe, 4 abonamente la Memory Gym Fitness Center şi pentru toţi participanţii, restaurantul Motif din Reşiţa oferă vouchere în valoare de 10 lei, reprezentând reducere la orice masă servită la restaurant.

24 septembrie 2017

Oradea

LIONS Club Oradea în acțiune la Crosul "Inimă de leu", alergând pentru o inimă sănătoasă.

30 septembrie 2017

Satu Mare

30 septembrie 2017

Onesti

Cros organizat de Lions Club Bacau Sanity

30 septembrie 2017

Barlad + Iasi

30 septembrie 2017

Campulung

Incheiem luna dedicată inimii, cu toate acțiunile ei la nivel mondial! Clubul Lions ”Negru Vodă” Câmpulung a fost prezent alături de milioane de oameni din întreaga lume prin acțiunea de donare de sânge și participarea la Crosul Inimă de leu.
Pentru tot ceea ce facem, dincolo de multe vorbe, metaforic, cea mai potrivită este povestea inimii :
”Într-o zi, un tânăr s-a oprit în centrul unui mare oraș și a început să le spună trecătorilor că are cea mai frumoasă inimă din împrejurimi. Nu după multă vreme, în jurul lui s-a strâns o mare mulțime de oameni și toți îi admirau inima, care era într-adevar perfectă. Nu vedeai pe inima lui nici un semn, nici o fisură. Da, toți au căzut de acord că era cea mai frumoasă inimă pe care au văzut-o vreodată.
Tânarul era foarte mândru de inima lui și nu contenea să se laude singur cu ea.
Când deodată, de mulțime s-a apropiat un batrânel. Cu glas liniștit, el a rostit ca pentru sine:
– Și totuși, perfecțiunea inimii tale nu se compară cu frumusețea inimii mele.
Oamenii din mulțimea strânsă în jurul tânărului au început să-și întoarcă privirile spre inima bătrânelului. Până și tânărul a fost curios să vadă inima ce îndrăznea să se compare cu inima lui. Era o inimă puternică, ale cărei bătăi ritmate se auzeau până departe. Dar era plină de cicatrice, locuri unde bucăți din ea fuseseră înlocuite cu altele care nu se potriveau chiar întru totul, liniile de unire dintre bucățile străine și inima bătrânului fiind sinuoase, chiar colțuroase pe alocuri. Ba mai mult, din loc în loc lipseau bucăți întregi din inima concurentă, răni larg deschise, încă sângerânde.
„Cum poate spune că are o inimă mai frumoasă”, își șopteau uimiți oamenii.
Tânărul, după ce examinase atent inima batrânelului, și-a ridicat privirea și i-a spus râzând:
– Cred că glumești.Privește la inima mea – este perfectă! Pe când a ta este toată o rană, numai lacrimi și durere.
– Da, a spus blând batrânelul. Inima ta arată perfect, dar nu mi-aș schimba niciodată inima cu inima ta.
– De ce?
– Vezi tu, fiecare cicatrice de pe inima mea reprezintă o persoană căreia i-am dăruit dragostea mea – rup o bucată din inima mea și i-o dau omului de lângă mine, care adesea îmi dă în schimb o bucată din inima lui, ce se potrivește în locul rămas gol în inima mea. Dar pentru că bucățile nu sunt măsurate la milimetru, rămân margini colțuroase, pe care eu le prețuiesc nespus de mult deoarece îmi amintesc de dragostea pe care am împărtășit-o cu cel de lângă mine. Uneori am dăruit bucăți din inima mea, unor oameni care nu mi-au dat nimic în schimb, nici măcar o bucățică din inima lor. Acestea sunt rănile deschise din inima mea, găurile negre – a-i iubi pe cei din jurul tău, implică întotdeauna o dăruire. Și deși aceste răni sângerează încă și mă dor, ele îmi amintesc de dragostea pe care o am până și pentru acești oameni. Și, cine știe, s-ar putea ca într-o zi să se întoarcă la mine și să-mi umple locurile goale, cu bucăți din inimile lor. Întelegi acum, dragul meu, care este adevărata frumusețe a inimii?, a încheiat cu glas domol și zâmbet cald, batrânelul.
Tânărul a rămas tăcut, deoparte, cu obrazul scăldat în lacrimi.
S-a apropiat apoi timid, a rupt o bucată din inima lui perfectă și i-a întins-o cu mâini tremurânde. Batrânul i-a primit bucata pe care a pus-o în inima lui. A rupt apoi o bucată din inima brăzdată de cicatrici și a pus inima tânarului. Se potrivea, dar nu perfect, pentru că marginile erau cam colțuroase.
Tânarul și-a privit inima, care nu mai era perfectă, dar care acum era mai frumoasă ca niciodată, fiindcă în inima cândva perfectă, pulsa de-acum dragoste din inima batrânelului. Cei doi s-au îmbrățișat, și-au zâmbit și au pornit împreună la drum.”
Noi, LC ”Negru Vodă” Câmpulung, inima noastră o împărțim cu alții!
We serve!

1 octombroe 2017

Targu Mures

.
TOP